Verbeteren en innoveren met plezier en impact!

Welke trainingen staan op het programma?

agenda.JPG

- 2-daagse Agile-Scrum trainingen: Start Februari

Een (voor veel branches) nieuwe, energiegevende manier om je projecten aan te pakken. Wereldwijd volgen meer dan 12 miljoen mensen deze werkwijze. PinkTurtle geeft Agile-Scrum trainingen op scholen, ziekenhuizen en gemeenten. Het effect dat we elke keer weer zien: er wordt echt veel sneller en vaker resultaat geleverd. Steeds meer partijen om je heen gebruiken het.  Je mag het eigenlijk niet missen.

- 6-daagse Lean greenbeltraining start Februari

Na deze training zal jouw manier van kijken en doen naar organisaties en processen voorgoed veranderen. Jij weet als geen ander hoe je samen met de mensen continu kunt verbeteren. Je hebt veel sneller door hoe je een verbetering kunt aanpakken en weet ook hoe je resultaat kunt bereiken. Hoe bouw je een continu verbetersysteem in je organisatie? Met de stevigheid van lean en de snelheid van Agile.

- 2 daagse Verdiepingsklas: van ik-Lean naar Wij-LEAN: van push naar pull

Je bent zelf al enthousiast over LEAN en hebt je Yellow- en Greenbelt al gehaald, jouw eerste successen op je werk heb je ook al gehaald. Dat is super fijn, maar er knaagt nog iets. Je voelt je nog alleen staan, soms een roepende in de woestijn. Er zijn nog zoveel kansen om te verbeteren en om nog meer succes te behalen met je collega’s. “Samen zouden we zoveel meer kunnen bereiken!” Dat zou ook nog meer voldoening en werkplezier opleveren!

Maarrrr…. Hoe? Hoe krijg ik mijn collega’s zover dat ze ook de verbeterkansen gaan zien en dat we samen aan de slag gaan? 

Na deze 2-daagse training kun jij effectiever communiceren en beter contact maken met die ander. Waardoor je echt impact kunt maken. Voor mensen die hun Greenbelt hebben behaald of voor Scrummasters.

 - Zakelijk Tekenen: het hele jaar door korte sessies

Het is een workshop van maar 4 uurtjes. Daarna kun jij Tekenen, Zakelijk Tekenen. Je kunt veel beter communiceren doordat je beeld erbij gebruikt. Het is niet moeilijk. Maar met heel veel impact! En ook nog eens ontzettend leuk om die creatieve kant in je aan te zetten. Je maakt ook nog eens een superhippe en creatieve (doch zakelijke) indruk op je collega's.