Lean Greenbelt training

Waarom de Lean training in Eindhoven (Greenbelt) van Pink Turtle?

Tijdens de Lean training leer je hoe je een positieve verbetercultuur in je organisatie ontwikkelt. Op zo'n manier dat er een 'virale' positieve verbeter energie ontstaat. Je leert zelf verbetertrajecten te begeleiden. De Greenbelt lean training bestaat uit 6 interactieve, praktische trainingsdagen. Tussen elke trainingsdag zitten 2 tot 3 weken. Door de losse dagen is de training meestal makkelijk in te plannen in je schema. Tussen de trainingsdagen heb je tijd om het geleerde meteen toe te passen in de praktijk. Het leereffect is daarmee groot. 

Je leert veel over de menskant. Hoe kun je vanuit verbinding met die ander continu verbeteren? Hoe kun je het beste uit jezelf, het team en de organisatie halen?

 • De dagen  van deze Lean-Greenbelt training zijn praktisch. Je leert door te doen met een goede afwisseling tussen serieus en plezier.
 • Ervaren trainers.
 • Geen beamer, leren door doen en ervaren. Uitleg is kort en visueel met veel voorbeelden
 • Je krijgt toegang tot een interactieve, ondersteunende e-learning.
 • Gemiddelde beoordeling van deze Lean Greenbelt training door deelnemers: 9,4. Lees hier reviews van deelnemers
 • Doordat de Lean training in Eindhoven is, zijn er veel organisaties uit de regio. Waar mogelijk gaan we bij elkaar op werkbezoek om van elkaar te leren en elkaar te versterken.

Internationaal erkend certificaat

Als je de training met goed gevolg hebt afgerond dan ontvang je een internationaal erkend Greenbelt-certificaat van het Lean Compentence System, een service van de Cardiff University (Wales). De trainingen worden gegeven in Eindhoven.

Ik meld me aan

Hoe ziet het Greenbelt programma eruit?

Een korte samenvatting van lean training in Eindhoven:

 • Dag 1: Je kruipt in de huid van een bedrijf en haar klant en redt het van haar ondergang. Het bedrijf is je eeuwig dankbaar. Je leert over klantwaarde en medewerkerswaarde.
 • Dag 2: Deze dag leer je hoe je verspillingen opspoort met een waardestroom en je met behulp van sprints de verbeteringen realiseert.
 • Dag 3: Ervaar hoe je met Kaizen tot de mooiste verbeteringen komt. Je wordt een echte speurneus die duurzaam impact maakt.
 • Dag 4: Draag bij aan de bedoeling van de organisatie en verbeter vanuit zingeving. Dit door elke dag de juiste dingen te doen. Je leert hoe je een verbetersysteem opzet.
 • Dag 5: Succesvolle teams. Steeds meer wordt duidelijk dat psychologische veiligheid in teams het verschil maakt. Een vrije en doelgerichte sfeer, waarin je je vrij voelt om te zeggen wat je blokkeert en waar je naar verlangt. Daarmee is het herkennen en verbeteren van helpend gedrag belangrijk. Pas als je je veilig voelt, kom je met verbeterpunten en ga je samen actie ondernemen. Om het uiteindelijk beter te maken voor de klant, de medewerker én de organisatie.
 • Dag 6: Je leert hoe je zorgt voor een systeem van continu verbeteren. Examen, certificering en feest.

Na deze Greenbelt lean training:

 • Heb je de eerste verbeteringen al doorgevoerd.
 • Kun je zelf verbetertrajecten begeleiden.
 • Heb je de Leanmethoden en de leanfilosofie ervaren en toegepast. 
 • Weet je hoe je kunt verbeteren in verbinding met die ander. Om dit te bereiken leer je ook over NLP, scrum en positieve psychologie. 
 • Ontvang je een uniek internationaal erkend Greenbelt certificaat, een service van de Cardiff University in Wales. Dit wordt in de markt zeer gewaardeerd. Bij veel organisaties is het hebben van gecertificeerde Leankennis een grote pré.

Wanneer is de volgende Lean greenbelt training?

Datum Tijd Plaats Status

2022:  3 okt - 17 okt - 31 okt - 14 nov - 28 nov - 12 dec

9:30 -16:30 Heeze / Kapellerput Nog 2 plekken beschikbaar

Locatie: Eindhoven/Heeze of Venlo

Investering: €2950,- p.p. (exclusief BTW)

Vragen? Sparren?

Het zou super zijn om je te mogen verwelkomen tijdens de lean training. Wij hebben er zin in! Vragen, sparren? Neem gerust contact op!

Plekje reserveren?

Wil je graag meedoen maar wil je het nog overleggen in je organisatie of met het thuisfront? Reserveer dan een plekje. Neem daarvoor contact op of stuur direct een WhatsApp bericht.

Informatie aanvragen Ik meld me aan

Video impressie Lean training in Eindhoven