Continu verbeteren en innoveren met Pink Turtle

Continu verbeteren en innoveren? Waarom zou je dat doen?

Nou, eigenlijk is het heel simpel: als je dat niet doet, dan mis je de boot.

Klanten en medewerkers willen graag dat je met de tijd meegaat. Ze verlangen dat je continu aan je processen werkt om de beste prestaties te leveren. Doe je dat niet, dan kiezen ze voor een ander. En dát wil je natuurlijk niet.

Maar wat wil je dan wel?

Je wilt aantrekkelijk blijven voor je klanten. Dan vinden ze het prettig om bij je terug te komen én gaan ze je promoten.
Processen die zó soepel lopen dat het een genot is om er gebruik van te maken! Zowel voor de klant als voor de medewerker!
En... hoe bereik je dat?

Bij Pink Turtle zijn we ervan overtuigd dat iedere onderneming beter wordt als je samen met je medewerkers ontdekt wat jullie klant waardevol vindt. Gezamenlijk los je de problemen voortvarend op en vier je de successen. Elke keer weer. Zo ontstaat er een mooi verbeterritme in jouw organisatie. Dat betekent wel dat je leidinggevenden en medewerkers daarin moet ontwikkelen én dat je organisatie zo is ingericht dat dat verbeterritme kán ontstaan.

Wat doet Pink Turtle?
Pink Turtle biedt training en coaching op het gebied van continu verbeteren en innoveren.  We maken gebruiken van het Lean- en agile gedachtegoed. En om de communicatie een boost te geven kunnen we ook Zakelijk Tekenen inzetten. Zo blijf je continu verbeteren en innoveren met impact én plezier!

O ja... één waarschuwing....we houden van anti-snurk. Je krijgt interactieve trainingen waarin de theorie onderbouwd én kort is. Dat betekent lekker snel schakelen. Direct maak je de vertaalslag naar de praktijk, zodat je snel resultaat boekt. En dát geeft energie!

Bekijk de trainingsagenda