4-daagse Yellowbelt lean training in Eindhoven

Waarom de Lean Yellowbelt lean training? Wil je meer waarde leveren voor de klant en minder verspilling, minder bureaucratie? Zodat je fijner kunt werken zonder gedoe? Met betere resultaten? Blijere klanten, gelukkigere medewerkers en een gezondere organisatie? Wil je leren hoe je continu kunt verbeteren en innoveren in je organisatie? Op zo'n manier dat er een 'virale' positieve verbeter energie in je organisatie ontstaat?

Volg onze Yellowbelt lean training: 4 interactieve, praktische trainingsdagen incl. e-learning!

Tussen elke Lean Yellowbelt trainingsdag zitten 2 tot 3 weken. Na deze training heb je de eerste verbeteringen al echt doorgevoerd en voel je de verbeterenergie in je organisatie al ontstaan.  Gemiddelde beoordeling door deelnemers: 9,1

Je leert het beste van het Lean en Agile gedachtegoed én je leert veel over de menskant. Hoe kun je vanuit verbinding met die ander continu verbeteren? Hoe kun je het beste uit jezelf, het team en de organisatie halen? De dagen zijn praktisch. Je leert door te doen met een goede afwisseling tussen serieus en plezier. Als je de lean training met goed gevolg hebt afgelegd dan ontvang je een internationaal erkend Greenbelt-certificaat van het Lean Compentence System, een service van de Cardiff University (Wales). 

Hoe ziet de Yellowbelt lean training eruit?
Tijdens de Yellowbelt lean training leer je de leanprincipes kennen én ervaren tijdens 4 klassikale dagen.  Deze dagen worden ondersteund met een e-learning die naadloos aansluit op de 4 klassikale dagen. In de e-learning vind je extra filmpjes, quiz-vragen, handige formats en de klassikale lesstof wordt nog eens kort en krachtig aangeboden. Op deze manier komt elke leerstijl optimaal tot zijn recht. Ook die van jou!

De lesdagen van de Lean Yellowbelt training:

Dag 1: Je kruipt in de huid van een bedrijf en haar klant en redt het van haar ondergang. Het bedrijf is je eeuwig dankbaar.
Dag 2: Deze dag leer je hoe je verspillingen opspoort met een waardestroom en je met behulp van sprints de verbeteringen realiseert.
Dag 3: Ervaar hoe je met Kaizen tot de mooiste verbeteringen komt. Je wordt een echte speurneus die duurzaam impact maakt.
Dag 4: Draag bij aan de bedoeling van de organisatie en verbeter vanuit zingeving. Dit door elke dag de juiste dingen te doen. Je leert hoe je een verbetersysteem opzet.

Lees reviews van deelnemers

Wanneer is de volgende Lean Yellowbelt training?

Datum Tijd Plaats Status
  • 2023: ma 27 maart, di 11 april, ma 8 mei, 22 mei
  • 2023: do 7 sept, do 21 sept, do 5 okt, do 19 okt
9:30 - 16:30 Regio Eindhoven

Beschikbaar

Locatie: Regio Eindhoven

Investering: €2052,-,- p.p. exclusief BTW

Vragen? Sparren?

Het zou super zijn om je te mogen verwelkomen tijdens de lean training. Wij hebben er zin in! Vragen, sparren? Neem gerust contact op!

Plekje reserveren?

Wil je graag meedoen maar wil je het nog overleggen in je organisatie of met het thuisfront? Reserveer dan een plekje, neem contact op of stuur direct een WhatsApp bericht.

Informatie aanvragen    Ik meld mij aan