« Beter innoveren kun je leren. Hoe? 20 en 21 september: 2-daagse Scrum Master training. Nog 3 plekken beschikbaar!

Gepubliceerd op 06-07-2021

Wil je innoveren? Herken je dat je vastloopt in plannenmakerij, te veel projecten tegelijkertijd én te weinig waardevol resultaat voor de klant? Daarin ben je echt niet alleen, veel organisaties hebben daar last van. De klant wordt er niet beter van en het werkplezier vaak ook niet. Inmiddels weten we dat dat écht anders kan.

Van duikboten naar dolfijnen!

Het ligt meestal echt niet aan de inzet van jou of je collega's maar vaak wel aan de wijze waarop je de innovatie processen hebt georganiseerd. Want nieuwe ideeën bedenken kan iedereen, maar deze ook daadwerkelijk realiseren daar gaat het om! Wil je je projecten slimmer organiseren?

Succesvolle organisaties hebben wereldwijd veelal de switch gemaakt van een traditionele manier van werken naar een Agile manier van werken waardoor ze meer en sneller waardevol resultaat leveren . Ofwel de switch van duikboten naar dolfijnen. 'Huh?' Zul je wel denken, waar gaat dit over? Duikboten en dolfijnen? Dat leggen we je uit en ga je ervaren in deze 2-daagse Scrum Master training. 

De Scrum Master training

Na deze 2-daagse training heb je ervaren hoe je innovatieprocessen anders kunt inrichten. Daarnaast heb je concreet hoe jij, in jouw organisatie een eerste volgende stap kunt zetten richting het werken met de Scrum methode. 

Je ontvangt voorbeelden uit zowel IT als niet IT-organisaties organisaties zoals HR afdelingen, ziekenhuizen, scholen, gemeenten, marketing- en communicatie afdelingen. We maken steeds weer de vertaling naar jouw praktijk. Hoe zou dit bij jou kunnen werken? Kun je de vertaalslag maken? En welke mogelijkheden liggen binnen jouw invloedsfeer? Dat je die vertaalslag kunt maken vinden we belangrijk. Je leert te denken en doen als een Scrum Master.

Door simulatiespellen en praktijkopdrachten (doen!) ga je Agile-Scrum al snel echt ervaren, resultaten bereiken en snel leren. Plezier tijdens een training vinden we belangrijk zodat je de energie en inspiratie hebt om het blijvend toe te passen. Doe mee en zorg ervoor dat je klaar bent voor de toekomst!

Certificering Scrum Master

Je wordt voorbereid op het behalen van de internationaal erkende Scrum Master PSM1 certificering van Scrum.org. 

Volg je de training liever incompany met een groep collega's? Dan is een incompany training een goed idee, neem daarvoor gerust contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Plekje reserveren?

Wil je graag meedoen maar wil je het nog overleggen in je organisatie of met het thuisfront? Reserveer dan een plekje, neem contact op of stuur direct een WhatsApp bericht.

Meer info en aanmelden    Contact      Reviews

Waarom-agile2-1625579929.png